Vasaras sezonu Vaidavas ezera pludmalē atklās koncertšovs QUEENtESSENCE & Rihards Saule

Vaidavas ezera pludmale ir viena no iecienītākajām vietām, kur piestāt un atpūsties no ikdienas steigas. Te aizmirstas ierastā rutīna un šķietami apstājas laiks. Arī šovasar atpūtniekus pie Vaidavas ezera sagaidīs “Valmiermuižas vasarnīca” un “Vaidaveži” – te varēsi nesteidzīgi baudīt gardus našķus un dzērienus, kā arī laivā vai uz SUP dēļa izbaudīt skaistos ezera skatus un saulrietu. Vasaras sezonas atklāšana Vaidavas ezera pludmalē būs 4. jūnijā plkst.20.00, kad leģendārās grupas “Queen” mūzikā aizmirsties aicinās koncertšovs QUEENtESSENCE & Rihards Saule.

Grupa “QUEENtESSENCE” kopā ar solistu Rihardu Sauli ir radījuši koncertprogrammu, kas balstīta uz leģendārās britu rokgrupas “Queen” muzikālajiem šedevriem, atklājot tās visdziļāko esenci. “Mūsu mērķis ir sniegt klausītājiem vēl neatklātas emocijas, izjust un līdzpārdzīvot “Queen” mūziku dzīvajā izpildījumā,” saka Rihards Saule. Pavadošo mūziķu un solista Riharda Saules savstarpējā sapratne, mijiedarbība un muzikālais rūdījums veido izcilu grupas skanējumu un emocijām bagātu šovu.

Leģendārā britu rokgrupa “Queen” pasauli iekaroja 20. gadsimta 70. un 80. gados, kļūstot par vienu no komerciāli veiksmīgākajām grupām populārās mūzikas vēsturē, atstājot paliekošu ietekmi rokmūzikas attīstībā un pievienojot tādas vērtības kā “Don’t Stop Me Now,” “Somebody to Love,” “Crazy Little Thing Called Love,” “Under Pressure,” “I want to Break Free” un “Bohemian Rhapsody”. “Mans mērķis nav atdarināt vai kopēt. Es izdzīvoju katru dziesmu un šo patieso sajūtu burvību līdzpārdzīvoju ar saviem klausītājiem,” tā Rihards Saule.

Biļetes cena 10 EUR. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs un elektroniski www.bilesuparadize.lv. Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja bez maksas. Biļetes varēs iegādāties arī pasākuma norises vietā pirms koncerta.

No plkst. 10.00 līdz 17.00 būs atvērts “Vaidava Ceramics” ražotnes veikals. Aicinām!

Pasākumu organizē Valmieras novada pašvaldība.

Scroll to Top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux