VPDK “Pastalnieki” un “Agrā rūsa” ielūdz uz koncertu “Laiks atkal tikties, draugi!”

Sestdien, 23. aprīlī, plkst. 18.00 uz Valmieras Kultūras centra skatuves tiksies dejotāju saime, lai vidējās paaudzes deju kolektīvs (VPDK) “Pastalnieki” un VPDK “Agrā rūsa” rīkotajā koncertā “Laiks atkal tikties, draugi!” piedzīvotu atkalsatikšanos ar sadraudzības kolektīviem un dejas cienītājiem zālē.

“Gandrīz divus gadus esam pacietīgi gaidījuši iespēju atkal koncertēt, iziet uz skatuves un satikt savus skatītājus. Tāpēc esam ļoti gandarīti, ka jau pavisam drīz mēs to piedzīvosim savās mājās. Uzaicinājām ciemos sev tuvos, zināmos kolektīvus, kuriem vēlme dejot ir tikpat liela, tāpēc esmu pārliecināta, ka koncerts sniegs pozitīvas emocijas kā dejotājiem, tā skatītājiem. Jā, kolektīvi ir jaunā formātā, bet noteikti ar lielu dejotprieku un vēlmi virzīties uz priekšu,” pauda VPDK “Agrā rūsa” vadītāja Baiba Ķirse, un viņai piekrīt VPDK “Pastalnieki” vadītājs Jānis Psjuks: “Aizvadītais pandēmijas periods bijis liels izaicinājums pašdarbības kolektīviem, ko arī mēs esam izjutuši uz savas ādas. Taču mums visiem ir svarīgi saglabāt šīs dejas tradīcijas turpinājumu, tāpēc kopējiem spēkiem turpinām uzsākto darbu un gatavojamies 2023. gada Dziesmu un deju svētkiem.”

Koncerta dalībnieku pulkā būs tautas deju ansamblis “Dardedze”, kā arī vidējās paaudzes deju kolektīvi – “Savieši” no Kocēniem, “Dardedze” no Rīgas un abi mājinieku kolektīvi “Agrā rūsa” un “Pastalnieki”. Vēl uz skatuves būs redzams senioru deju kolektīvs “Gauja FIX”.
Biļete: 5 EUR. Ar Valmieras kultūras karti 1 EUR atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .

 

Informāciju sagatavoja:

Ingrīda Upīte,

VPDK “Pastalnieki”

Scroll to Top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux